zondag 4 maart 2012

Winkelen in eigen kast, lapjes ruil maar er is ook GRATIS KAMPEREN.


Voor mensen die het leuk vinden om in de vakantie actief bezig te zijn in de natuur wordt in het nationaal park De Hoge Veluwe, inmiddels al voor de 28 ste keer, gedurende 4 weken een zomerkamp georganiseerd. Deelnemers kamperen in hun eigen kampeermiddel, op het kampeerterrein binnen de hekken van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Er is een gezamenlijke "praattent", waar het 's avonds altijd gezellig is.
Dit jaar vindt het zomerkamp plaats van 21 juli tot en met 18 augustus.


Elke week een andere groep, maar je kunt het verblijf ook verlengen met een week of  je bij voorbaat inschrijven voor twee weken.
De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 15 uur, met koffie/thee en lunch pauzes.


Wat ie er nu mooier dan om in de bossen bezig te zijn met natuurbeheer en waar mag je in een natuurgebied nog een schep in de grond steken of een boompje omzagen?


Specifieke kennis is niet vereist. Mensen van alle leeftijden kunnen meedoen. Het zomerkamp is geschikt voor gezinnen, koppels, alleenstaanden, jongeren en ouderen. Alle werkzaamheden gebeuren onder leiding van deskundige voorlieden.
Na het werk blijft er nog genoeg tijd over om het park te verkennen en wandelend of per fiets op zoek gaan naar edelherten, moeflons, reewild, of everzwijnen.
Elke week komt er een gids die je meeneemt voor een avond wandeling of een fietstocht.


Vanzelfsprekend zijn er in de "werkweken" geen kosten verbonden aan toegang tot het park en kampeer mogelijkheden.

Lijkt het je wat?  Hier kun je je aanmelden  en Hier kunnen jullie foto's zien van vorig jaar.
 Dus gratis kamperen in de natuur, heerlijk.

vrolijke groetjes Renée

2 opmerkingen:

marijke's crea zei

De werkweek doet mij denken aan de school werkweken waar ik als leiding mee ging om te werken op bos en hei vond dat erg leuk maar ben nu de trotse eigenaar van een hond dus nu geen werkweek voor mij!
Iedereen die gaat veel plezier!
groetjes Marijke

Johanna Zweden zei

Wat leuk, maar kamperen !! niets voor mij!!! (lol)
Fijne dag groetjes Joke