woensdag 18 april 2012

Workshop bij onze quilt groep De Pinksterbloem.

Onze quilt groep de Pinksterbloem bestaat al 21 jaar, best lang dus en telt 23 leden. Het is een hele gezellige groep en er worden prachtige quilts gemaakt.
1 maal per jaar hebben we de hele dag een workshop en dit jaar heb ik hem mogen organiseren en  heb gekozen voor een 3D bloemen quiltje.


Jullie zien het natuurlijk gelijk, lelietjes van dalen. 19 kelkjes van verschillende grootte en de buitenste kelkjes hebben we iets groener geverfd. In  het echt zie je dat ook zo.


Natuurlijk eerst een kopje koffie en daarna ging men enthousiast aan het werk met de mallen voor het lelietje.Tussen de middag een lunch met soep, broodjes en daarna weer met vrolijke pret aan de slag.


Het quiltje wordt door de dames thuis afgemaakt en als we show  and tell houden zal ik de quiltjes zeker op de site zetten.

Als dank kregen de leden van de voorbereidingsgroep, de club van 5, een mooie plant , precies mijn kleur, super mooi.


Het was een heel gezellige dag met een prima sfeer. De Pinksterbloem is een super leuke quilt groep waar ik elke keer weer met plezier naar toe ga.

Vrolijke groetjes Renée


4 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Wat een schitterend quiltje. Kijk uit naar de foto's.
Fijne dag, groetjes...

marijke's crea zei

Wat een prachtig mooi Lelietje van Dalen boeketje!
groetjes Marijke

Yvonne zei

Wat heerlijk om al zo lang deel uit te mogen maken van een quiltgroep. Wij bestaan pas drie jaar dus hebben nog wel even te gaan! Schattig quiltje met mijn favoriete bloemen, je kunt ze bijna ruiken.....

Miny zei

Wat een schattige lelietjes. Leuk blog heb je!!

Groeten Miny