zaterdag 12 november 2011

Show and tell.

Afgelopen woensdag hebben met onze quilt groep "de Pinksterbloem", weer Show and tell gehouden. Het was de afsluiting van het quilt seizoen 2011 en we hebben de quilts laten zien die we het afgelopen jaar hebben gemaakt. Onze groep telt 23 leden en we hebben een leuk jaar achter de rug. Er zijn weer prachtige quilts gemaakt, dit jaar een quilt van Leanne's House. In de quilt is stitchery en patchwork verwerkt en het leuke is dat alle quilts verschillend zijn qua kleur en patroon.


 Ook lieten de dames de quilts zien die ze thuis gemaakt hadden en op de foto's kunnen jullie zien wat een creatieve groep we hebben.


Elke quilt heeft zijn eigen verhaal.

Een van onze leden heeft een quilt gemaakt voor haar kleinzoon en hij is helemaal gek op vuurtorens. Een prachtige quilt is het geworden en daar waren de andere leden het helemaal mee eens.De "Pinksterbloem" bestaat dit jaar 20 jaar en we kregen een leuk zelfgemaakt doosje met daarin heerlijke bonbons.Al met al een gezellige morgen, mooie quilts en volgend jaar januari gaan we weer fris aan de slag met een nieuw thema. 

Fijn weekend en vrolijke groetjes Renée
2 opmerkingen:

Reny zei

De dames hadden weer mooie quilts gemaakt. Was weer een gezellige ochtend. De bonbons smaakten best.

susan zei

wat een prachtige quilts hebben jullie gemaakt lijkt me heel gezellig om zo samen te werken aan mooie quilts.

Renee als je de sneeuwmannenpatroon wilt dan laat maar horen.

groeten Susan