vrijdag 23 maart 2012

Aardbeientijd

Nog even wachten maar 1 mei gaat de aardbeien tuin in Oene weer open. Ieder voorjaar en zomer halen we daar onze aardbeien en ik kan wel zeggen......kilo's worden door ons opgegeten.
Om alvast ik de sfeer te komen heb ik wat aardbeien gemaakt in afwachting van de echte.

Ze zien er bijna net zo lekker uit.


En wat kan ik genieten van dit weer, volop zon dus meer uit dan thuis. Lekker op het fietsje naar de vijvers en kijken wat er allemaal weer tot leven komt. Gelukkig hebben een hoop kikkers de strenge winter overleefd en zijn ze al weer druk bezig met maken en leggen van hun nageslacht. Kikkers, eigenlijk alles wat leeft in en rond een vijver daar kan ik uren naar kijken en in mijn twee eigen vijvertjes zie je de kikkers ook langzamerhand weer wakker worden.


Maar ook het quilten gaat door.
De nieuwe schaapjes quilt die ik ga maken komt van Whimsicals by Terri Degenkolb . Patchen en appliceren, allebei zijn te vinden in deze quilt.

De stofjes had ik al lang in huis en sommige heb ik ook gebruikt voor mijn Sue Bonnet quiltje.


Het beste bewaar ik altijd voor het laatst en ik heb een super leuk kado gekregen, een theedoek met het symbool van Dalarna van Johanna uit Zweden.
Johanna super bedankt voor je mooie kado.Heel fijn weekend en vrolijke groetjes Renée

7 opmerkingen:

marion zei

wat een leuke dingen allemaal, aardbeien heerlijk, net zo mooi als je stoffen, leuk quiltje en een prachtige theedoek............

Ineke Hulzebos zei

Oh, die aardbeien leken net echt, zou ze zo op willen eten. Mooie stofjes ga je gebruiken voor je nieuwe projekt. Fijn weekend

marijke's crea zei

Leuk je aarbeienbak!
Mooie kikkervijver!
fijn weekend,
groetjes Marijke

Liesbeth Wessels zei

Heerlijke aardbeien,ik heb er stiekum van geproefd. Mooie stofjes voor je nieuwe quilt, ben benieuwd hoe die gaat worden. groeten van liesbeth

Liza zei

Renee,
Ik kwam via via op het lapjes ruilen weblog maar kan helaas niet mailen via de outlook link.
Dus dan maar via deze weg.

Ik zou me graag aan willen melden.

Liza

Anoniem zei

Hoi Renée,

Dank voor de tip! Wij halen daar óók onze kilo's! Dan is net het appelseizoen bij Bouwman voorbij en kunnen we overschakelen op de zomerkoninkjes, njam njam! En kersen in Twello, een mens reist wat af voor het lekkerste van het lekkerste ;)
Leuke foto's van al het "gedierte"!
Hiep hoera, lente!

Groeten van Digna

Anoniem zei

Heerlijk aardbeien. Dat wordt straks weer genieten. En leuk quilt ga je weer maken, ben erg benieuwd.

Wat lief dat je zo een mooi kado gekregen hebt.

Warme groetjes Debby