zondag 27 april 2014

Kon het weer niet laten....

en ik zag Civil War en andere mooie stofjes en ja dan ben ik verkocht. Dan moet je natuurlijk wat meer gaan quilten  dacht ik bij mezelf en een goede verdeling maken tussen struinen door de bossen en steekjes naaien.De koe bij de hoorns gevat en in dit geval een schotse hooglander en mijn blokken quilt van het frame gehaald en 's avonds ben ik die nu lekker op de bank aan het doorpitten.Op de ring ligt een heerlijk bosje lievevrouwbedstro. Een kruid wat je vooral op donkere plekjes vindt en alsje dit kruid droogt komt de geurstof vrij. Heerlijk ruikt het en werd vroeger gebruikt in stromatrassen. De Belgen doen het in de witte wijn en dat smaakt super, helaas niet in Nederland te krijgen.

Bij Petra Prins heb ik mooi quiltgaren gekocht en die is iets dikker en gelijk ook naaldjes met een groter oog. Werkt super en je quilt krijgt er een oude uitstraling door.


Mocht ik het quilten even beu zijn dan pak ik mijn andere handwerkje en wel de hexagonnen.


Rode bloemetjes dat lijkt me wel wat en tussen de bloemen door, een cremestofje. Dus nu nog even een balans vinden tussen buiten en binnen zijn en dan komt het vanzelf weer goed met het quilten.

Vrolijke groetjes Renée 


5 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Wat een schitterende lapjes Renee, om te kwijlen. Wil eens bij je komen om je quilts te bekijken, want ik zie me toch wat moois bij je, zo op je blog.Als het mag natuurlijk ;-)

Liefs, Ineke

Johanna Faber zei

Schitterende lapjes
veel succes met de quilts
Groetjes vanuit Zweden

Renee Posthuma zei

Tuurlijk Ineke ben je van harte welkom...Moet alleen nog een tweede lapjes kast kopen maar ja mijn hobby's lopen altijd de spuigaten uit en natuurlijk dank voor je lieve compliment.

conny's quilts zei

Wat een mooie lapjes! Daar kun je vast wel een leuk quiltje bij bedenken.

Atelier Hartendief zei

Mooie stoffen, je bent lekker actief!
Groetjes Marijke